Top

Children’s Cancer Institute

1

Children’s Cancer Institute (CCI) is a commercial redevelopment of three floors for cancer research for children. 

The workspace creates a unique and inspiring working environment which includes collaborative work spaces, conference and meeting rooms, break out areas and quiet rooms. The entrance to level 5 features a preserved living moss wall which is highlighted by the CCI logo. Their corporate branding is used throughout each floor.

The colour scheme of purple and blue is used to classify departments, Group HiS has been contracted to design and fitout three floors. This is introduced through accent colours in graphics and floor tiles, which is emphasised by timber bulk heads and slats.

Size:

2400 square metres

Location:

Lowy Cancer Research Centre, C25/9 High St, Sydney NSW 2750

Sector:

Commercial

Content type:

Design, Documentation, Project Management

I-Med Network

Previous Project

I-MED-Radiology-Network-Break-Out

I-MED Network Office

Next Project